headerimg
Home » Bedrijfsruimte bouwen

Bedrijfsruimte bouwen

Bent u van plan om een bedrijfsruimte te laten bouwen? Schakel dan de hulp van BouwDirect in. Wij helpen u bij het gehele proces, van ontwerp tot oplevering. U bespreekt eerst met een bouwadviseur uw wensen en de mogelijkheden die daarop aansluiten. Vervolgens stellen wij een offerte voor u op. Daarna zorgt een BouwDirect projectmanager ervoor dat alle werkzaamheden volgens plan verlopen. Wij ontzorgen u dus volledig in het gehele proces als u uw bedrijfsruimte door ons laat bouwen.

Kantoor 2, Bouwdirect

Snel en gemakkelijk een bedrijfsruimte laten bouwen

Als u door ons een bedrijfsruimte laat bouwen, weet u zeker dat het volledige proces soepel verloopt. Daarnaast verloopt de bouw ook nog eens maanden sneller dan bij onze concurrenten. Dit komt doordat wij werken met een Modulair Bouw Systeem. De modules zijn tot in detail uitgewerkt, waardoor de planning snel verloopt. Dat betekent niet dat er weinig mogelijkheden zijn. Met de 170 verschillende modules die wij voor u kunnen bouwen, kunnen wij voor u een gepersonaliseerde bedrijfsruimte ontwerpen. Wilt u een eenvoudige bedrijfsruimte laten bouwen met puur functionele inrichting? Dat regelen we voor u. Heeft u liever een prestigieus gebouw met luxe inrichting? Ook dat kan bij BouwDirect in Asperen!

De prijs op de offerte is de prijs die u betaalt

Bij ons is er veel mogelijk bij de bouw van een nieuwe bedrijfsruimte. Maar ook als u uw bedrijfsruimte wilt laten renoveren of een aanbouw wilt laten aanleggen, kunt u bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan stellen wij een prijs op die gelijk is aan de uiteindelijke prijs die u voor de bouw zult betalen. Heeft u vragen over onze methode van bouwen? Of wilt u weten wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bel naar 088 2022 555.

Magazijn, Bouwdirect