Nieuwbouw bedrijfspand

Slim samenwerken is geld besparen! Wie een nieuw bedrijfspand wil laten bouwen loopt tegen veel vragen aan. Hoe hou ik het budget in de gaten? Waar haal ik vakmensen vandaan? Welke materialen wil ik gaan gebruiken?

Bij een bouwproject komen veel disciplines samen en het is de kunst om het overzicht te bewaren. Maar er zijn zoveel keuzes te maken! Voor je het weet heb je contact met een eindeloze reeks professionals. Probeer die maar eens op een lijn te krijgen.

Heeft u al wel iets in te brengen?

De traditionele manier van bouwen laat weinig ruimte voor de eindgebruiker. De opdrachtgever bepaalt. De architect ontwerpt. Het ingenieursbureau rekent. De aannemer neemt het totale werk aan. De installateur zorgt voor kabels en leidingen. De stukadoor werkt alles af. De gebouwbeheerder neemt de sleutel in ontvangst en zorgt voor goed gebruik. De eindgebruiker heeft in zo’n benadering weinig of niets in te brengen.

Bij BouwDirect werkt dit anders. Door onze multidisciplinaire benadering is het niet meer nodig om bij allerlei verschillende bedrijven informatie op te vragen, prijzen op te vragen en eventueel de opdracht te verstrekken. Alles wordt geregeld door BouwDirect. Alle verschillende disciplines die benodigd zijn in de bouw, nu dus onder een dak.

Een vast aanspreekpunt is wel zo fijn.

Het wordt een stuk gemakkelijker als bepaalde keuzes al gemaakt zijn en je te maken hebt met een beperkt aantal contactpersonen. De bouw gaat dan niet alleen sneller, maar het bespaart ook een hele hoop kosten.

BouwDirect werkt volgens een modulair systeem waarbij veel opties al zijn voorberekend. Hierdoor weet u snel hoeveel het project u gaat kosten. Een van onze bouwadviseurs is uw vaste aanspreekpunt. U hoeft dus niet zelf contact te onderhouden met een enorme reeks contacten.