headerimg
Home » Modulair bouwen

Modulair bouwen

Door onze methode waarbij we uw bedrijfspand modulair bouwen, wordt uw pand sneller opgeleverd en bespaart u op de bouwkosten. Onze modules zijn namelijk al tot in detail uitgewerkt, waardoor we snel met de bouw van start kunnen gaan. Daarnaast is het modulair bouwen ontzettend efficiënt. Bovendien betaalt u bij BouwDirect nooit te veel, want de prijs die op de offerte staat, is de uiteindelijke prijs die u betaalt.

Kantoor 2, Bouwdirect

Modulair bouwen is efficiënt en breed toepasbaar

Dat onze modules al compleet uitgewerkt zijn, betekent overigens niet dat u weinig te kiezen heeft als u door ons uw bedrijfspand modulair laat bouwen. U heeft namelijk de keuze uit 170 verschillende modules die onderling gecombineerd kunnen worden. Zo zet u alsnog een gepersonaliseerd bedrijfspand neer dat aan al uw wensen voldoet. Dezelfde bouwmethode is overigens ook toepasbaar op de bouw van bedrijfsloodsen, en -hallen. Ook voor deze bedrijfsruimten geldt dat ze volledig op uw wensen aan te passen zijn.

Wij staan voor u klaar van ontwerp tot oplevering

Laat uw nieuwe bedrijfspand of aanbouw modulair bouwen door BouwDirect in Asperen. Dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van ontwerpfase tot oplevering staan onze bouwexperts voor u klaar. Weet u niet zo goed welke modules het beste op uw wensen aansluiten? Laat u dan adviseren door onze bouwadviseur. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan zorgen wij dat u deze binnen een dag al ontvangt. Of bel voor meer informatie naar 088 2022 555. Wij helpen u graag met het modulair bouwen van uw ideale bedrijfspand.

Magazijn, Bouwdirect