headerimg
Home » Bedrijfspand bouwen

Bedrijfspand bouwen

Als u een nieuw bedrijfspand laat bouwen, is slim samenwerken een goede manier om geld te besparen. Bij de nieuwbouw van een bedrijfspand loopt u ongetwijfeld tegen veel vragen aan. Hoe hou ik het budget in de gaten? Waar haal ik vakmensen vandaan? Welke materialen wil ik gaan gebruiken? Bij een bouwproject komen veel disciplines samen en het is de kunst om het overzicht te bewaren. Maar er zijn zoveel keuzes te maken. Voor u het weet, heeft u contact met een eindeloze reeks professionals. Probeer die maar eens op één lijn te krijgen bij het bouwen van uw nieuwe bedrijfspand.

Kantoor 2, Bouwdirect

Een nieuw bedrijfspand laten bouwen met een multidisciplinaire benadering

De traditionele manier van bouwen laat weinig ruimte voor de eindgebruiker. De opdrachtgever bepaalt. De architect ontwerpt. Het ingenieursbureau rekent. De aannemer neemt het totale werk aan. De installateur zorgt voor kabels en leidingen. De stukadoor werkt alles af. De gebouwbeheerder neemt de sleutel in ontvangst en zorgt voor goed gebruik. De eindgebruiker heeft in zo’n benadering weinig of niets in te brengen. Bij BouwDirect in Asperen werkt dit anders. Door onze multidisciplinaire benadering is het niet meer nodig om bij allerlei verschillende bedrijven prijzen en informatie op te vragen, en eventueel de opdracht te verstrekken. Alles wordt geregeld door BouwDirect als u door ons een nieuw bedrijfspand laat bouwen. Alle verschillende disciplines die benodigd zijn in de bouw, vindt u bij ons onder één dak.

Een vast aanspreekpunt is wel zo fijn

Het wordt een stuk gemakkelijker als bepaalde keuzes al gemaakt zijn en u slechts een beperkt aantal contactpersonen heeft. De nieuwbouw van uw bedrijfspand gaat dan niet alleen sneller, maar het bespaart u ook een hele hoop kosten. Wat nog meer bespaart is het feit dat BouwDirect werkt volgens een Modulair Bouw Systeem waarbij veel opties al zijn voorberekend. Hierdoor weet u snel hoeveel het project u gaat kosten. Een van onze bouwadviseurs is uw vaste aanspreekpunt. U hoeft bij de nieuwbouw van uw bedrijfspand dus niet zelf contact te onderhouden met een enorme reeks personen.

Voordelige en efficiënte nieuwbouw van uw bedrijfspand

Als u uw nieuwe bedrijfspand door ons laat bouwen, verloopt het proces van de nieuwbouw een stuk soepeler. Bovendien bespaart u door het efficiënte proces ook in materiaal- en arbeidskosten. Zo laat u op een voordelige manier een nieuw bedrijfspand bouwen en houdt u geld over voor andere zaken. U kunt het geld dat u bespaart bijvoorbeeld in de verduurzaming van het gebouw steken door zonnepanelen op het dak te laten installeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem voor vragen contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 088 2022 555.

Magazijn, Bouwdirect